Soluția pe care și-o doresc 75% din purtătorii de ochelari, acum la super ofertă

iarna, ceața te prinde oriunde (1)

Dincolo de aspectul de poveste și atmosfera exceptională pe care o aduc sarbătorile de iarnă trebuie să ținem cont aspecte precum:
* Vremea rece * Vântul puternic * Reflexia soarelul pe zăpadă * Aerul uscat al locuințelor din cauza sistemelor de încălzire

FOC BANNER

Toți acești factori pot produce neplăceri ochilor noștri, indifernet dacă purtăm sau nu lentile și ochelari.
Sindromul ochiului uscat – una din cele mai acute afectiuni pe care le acuza pacientii pe timpul iernii.

Senzații:
– Arsură – Usturime – Mâncărime – Lăcrimare – Senzați de corp străin în ochi
Recomandări:
– Aerisirea încăperilor – Montarea unor aparate de umidificare a aerului – Hidratarea suficientă a organismului – Administrarea de picături lubrifiante

Mai afectați de senzația de uscăciune și disconfort în această perioadă sunt purtătorii de lentile de contact, pentru care medii recomanda trecerea temporară la corecția cu optică cu ochelari, dar aici intervine o altă problemă ABURIREA OCHELARILOR

Aburirea reprezintă vaporii de apă ce se condensează în picături foarte fine pe o suprafață și limitează astfel considerabil vederea. Ochelarii se aburesc odată cu schimbarea temperaturii și întotdeuna prin trecerea de la un mediu rece la unul cald.

Conform cercetarilor efectuate în întreaga lume, 75% dintre purtătorii de ochelari ar dori o soluție la această problemă majoră, un efect anti-aburire care să imbunatateasca confortul vizual în activitățile cotidiene (călătoria cu mijloacele de transport în comun, locul de muncă, sport, prepararea mâncării)


Aproximativ 1.2 miliarde de persoane în toată lumea sunt afectate de aburirea lentilelor.

OptiFog este o tehnologie revoluționară împotriva aburirii ochelarilor, disponibilă în exclusivitate în Felicia Optic Center. Soluția Optifog distribuie picăturile de apă, formând o peliculă de apă invizibilă pe suprafața lentilei și care se evaporă în scurt timp.

Astfel, indiferent de condițiile meteo, activitate sau variațiile de temperature, purtătorul de ochelari se bucură de o imagine clară. Soluția optifog poate fi aplicată pe lentile incolore, fotocromatice și de soare.

Până pe 31 ianuarie 2016 comandă lentile pentru ochelarii tăi în Felicia Optic Center și beneficiază de stratul OPTIFOG GRATUIT.